RIB til Saltstraumenmed havørnsafari

Opplev havørn på nært hold i RIB – bli med på jakt etter havørn og se verdens største malstrøm, Saltstraumen!

Ofte stilte spørsmål

Du kan alltid legge igjen bagasjen på kontoret vårt mens du blir med på turene våre. Det vil enten være noen på kontoret eller så låser vi det inne. Hvis du har en liten veske/ryggsekk du ønsker å ta med, har vi en vanntett boks på båten.

De fleste kan delta på ribtur til Saltstraumen med oss. Gravide og personer med nakke-, rygg- og bekkenproblemer eller lignende bør være oppmerksomme på at denne turen kan innebære risting og humping. Du må selv bestemme om du vil eksponere deg selv eller ikke. I tvil, kontakt oss eller snakk med skipperen før turen.

Anbefalt minimumsalder er 6 år. Dette er fordi de skal kunne sitte ordentlig i sitt eget sete. Ta kontakt med oss ​​hvis du er i tvil.

Dette varierer fra dag til dag. Tidene oppført i vår bookingkalender er de optimale starttidene for turen, for å sikre at vi når Saltstraumen når den er på det sterkeste. Strømmen er basert på fullmåne og nymåne, så hvis du ønsker å oppleve Saltstraumen når den er mye sterkere enn normalt, anbefaler vi å gjøre det på dager rundt fullmåne og nymåne.

Det er helt trygt å bli med oss ​​til Saltstraumen. Våre skippere har mange års erfaring og kunnskap. Vårt mål er å la deg oppleve Saltstraumen, naturen og havet, fremfor å kjøre så fort som mulig. Vi ønsker å skape en hyggelig tur for alle i et tempo som alle ombord føler seg komfortable med.

Det er plass til 12 gjester i hver båt. Hvis etterspørselen er stor har vi mulighet til å sette opp flere båter.

Det må være minimum 4 påmeldte gjester for at ribturen til Saltstraumen skal gjennomføres.

Bilder fra turen

VÅRE BESTSELGERE

Bodø byr på spennende rib- båt- og sightseeingaktiviteter.