L

Kontakt Explore Salten

Ring oss på telefon + 47 941 77 962

E-post: post@exploresalten.no

Besøk oss midt i havna i Bodø

Besøk oss midt i havna i Bodø. Når du er i havna i Bodø vil du se vårt flytende senter for opplevelser i Salten som ligger ved Ambulanseflåten.

w

Fisketur i Bodø - beste fiske i Norge?

BOOKING

Loading...

Leie av fiskeskøyta med mannskap

Timesleie kr 3.300,- inkl. mva. Minimum 3 timer. 

Full båt (12 personer) i tre timer, inkl. fiskeutstyr, varme klær og tilberedning av fisk på dekk. Kr 950,- pr person, inkl. mva.

Dagsleie, inntil 8 timer, kr 16.500,- inkl. mva.

Full båt (12 personer) i åtte timer, inkl. fiskeutstyr, varme klær og tilberedning av fisk på dekk. Kr 1.375,- pr person, inkl. mva.

Beskrivelse av turen:

Vi drar ut på fisketur i området rundt Bodø. Turen starter fra Bodø sentrum, med oppmøte ved vårt flytende kontor på ambulansekaia i Bodø havn. Utstyr besørger vi. Ta kontakt for å avtalte tidspunkt eller få mer informasjon.

Har du lyst å dra ut og fiske? Vi går fra Bodø sentrum til noen av de beste fiskeplassene i Norge. Alt av nødvendig utstyr besørger vi.

Bestill Tur
18.04.201813:32 Anne-Stine Gjervoldstad

Fisketur i Norge direkte fra Bodø med Explore Salten

MY Petra

Fisketur i Norge med Explore Salten er noe du bør oppleve! Vi har unike muligheter for en god fangst rett utenfor Bodø. Bli med ombord i skøyta vår, MY Petra, eller vår Targa 42.

Begge er laget for fiske og byr på bekvemmeligheter som mindre båter ikke har. God plass, toalett, mulighet for å servere mat og drikke.

Hvorfor ikke ha det bekvemmelig når man skal fiske også?

Fiskeutstyr du trenger på turen

Dagens fangst

Vi har utstyret du trenger og vet hvor mulighetene for en god fangst er best.

Kontakt oss i dag!

google map