Fyrtur

Bli med på fyrtur til Landegode eller Bjørnøy fyr, og opplev havgapet på nært hold! Ta med din bedrift eller gruppe – vi legger tilrette for alle grupper for en best mulig tur!

Bestill tur
04.05.201809:08 Tommy Børli

Norske fyr er populære reisemål - like utenfor Bodø ligger to av dem!

Kontakt oss, så skreddersyr vi en fyrtur med det du måtte ønske. Vi kjører RIB ut til fyret, serverer god mat og drikke, og hva enn mer du måtte ønske! Vi legger til rette for at du og din bedrift skal få en flott opplevelse. 

Fyrtur - overnatting på fyr i Nordland

Ingen har så mange fyr som Nordland fylke - 37 i alt og like utenfor Bodø ligger det populære Landego fyr. Her kan man oppleve god mat, frisk havluft og overnatte om man ønsker. Eller vi kan ta turen til Bjørnøya fyr på innsiden av Landegode. Direkte fra havna i Bodø legger vi ut med våre rib båter og på turen kan man være heldig å få oppleve både havørn og hval.

Landego fyr - en opplevelse å få med seg

Landego fyr har vært driftet siden 1994 som opplevelsessted. Du finner et godt opplegg med hensyn til mat og bekvemmeligheter der ute i havgapet, og man kan kombinere opplevelsen med fiske, ørnesafari, midnattsol eller noe annet du måtte ønske.

Fyrtur med muligheter

Det er totalt 14 soverom på Landego fyr og 34 senger for overnatting. Perfekt sted for overnatting og aktiviteter for bedrifter og grupper. På fyret finner du:

  • Fyrtårnet fra 1901
  • Fyrmesterboligen
  • Assistenboligen fra 1936
  • Fjøsen
  • 2 naust
  • Maskinhuset
  • Bar og badestamp finner du også..

Bjørnøy fyr - unikt friluftsfyr på innsiden av øya Landegode

Fyret ble opprettet i 1890 og var etablert før Landego fyr. Bjørnøy er en liten øy på innsiden av Landegode øy og er åpent som et friluftfyr (fra og med 2006). 

Sesong

Mai-September

Varighet

Dette er ikke en standard-tur. Turens varighet avhenger av eksempelvis ønske om servering mv. Kontakt oss så finner vi et opplegg og tidsplan som passer for dere.