L

Kontakt Explore Salten

Ring oss på telefon + 47 941 77 962

E-post: post@exploresalten.no

Besøk oss midt i havna i Bodø

Besøk oss midt i havna i Bodø. Når du er i havna i Bodø vil du se vårt flytende senter for opplevelser i Salten som ligger ved Ambulanseflåten.w

Fisketur i Bodø - beste fiske i Norge?

BOOKING

Loading...

Leie av fiskeskøyta med mannskap

Timesleie kr 3.300,- inkl. mva. Minimum 3 timer. Oppmøte ved vårt flytende kontor på ambulansekaia i Bodø havn.

Full båt (12 personer) i tre timer, inkl. fiskeutstyr, varme klær og tilberedning av fisk på dekk. Kr 950,- pr person, inkl. mva.

Dagsleie, inntil 8 timer, kr 16.500,- inkl. mva.

Full båt (12 personer) i åtte timer, inkl. fiskeutstyr, varme klær og tilberedning av fisk på dekk. Kr 1.375,- pr person, inkl. mva.

Lyst å fiske? Vi går fra Bodø sentrum til noen av de beste fiskeplasser i Norge. Bestill egen tur eller bli med på vår faste tur fra 12 juni hver tirsdag og torsdag kl 10.00 til 13.00. Bestill dagen før. Utstyr besørger vi.

Bestill Tur
18.04.201813:32 Anne-Stine Gjervoldstad

Fisketur i Norge direkte fra Bodø med Explore Salten

Fisketur i Norge med Explore Salten er noe du bør vurdere sterkt. Ikke bare har vi unike muligheter for gode fangster rett utenfor Bodø, du blir også med ombord i skøyta MY Petra eller vår Targa 42.

Begge er laget for fiske og byr på bekvemmeligheter som mindre båter ikke har. God plass, toalett, mulighet for å servere mat og drikke.

Hvorfor ikke ha det bekvemmelig når man skal fiske også?

Fiskeutstyr du trenger på turen

Vi har utstyret du trenger og vet hvor mulighetene for en god fangst er best.

Beste fiskeplasser i Norge rett i nærheten? Ja det stemmer!

Mange fiskearter, noen av norges beste lakseelver og svært variabel kystlinje med store dyp, holmer og skjær gjør det ekstra spennende.

Når vi også vet at verdens sterkeste malstraum ligger her med kraftige og næringsrike straumer så påstår vi at Salten er en av de beste fiskeplasser i Norge.

Flere rekorder er satt i Salten, akkurat nå er det 5 rekorder på lista over sportfiskerekorder i Saltvann. Se lista her: Link til klikk.no sin liste over rekorder 

Skitt fiske - sjøfiske i Norge er unikt

Viste du for eksempel at det finnes makrellstørje (Tuna) her? At det er observert blåhai? Når vi vet at Golfstraumen bidrar til ekstra gode nærings og vekstforhold er det kanskje ikke så rart at også sportsfisker som dette legger turen innom.

Og det er de aller største som tar turen oppover langs kysten vår..

De mer vanlige arter er kveite, torsk og sei. Vi kan også nevne brosme, lange, makrell, laks, sjøørret og rødspette som det er gode muligheter for å fange.

Fiske i Norge fakta

Det er mange fakta om fiske i Norge, det kanskje viktigste er de naturlige forutsetningene som gjør at fisk vokser raskere her en mange andre steder man kan sammenligne med.

Guidet Bookbare avganger hver tirsdag og torsdag fra kl 10:00 til 13.00 - hopp ombord og bli med!

Tirsdager og torsdager går MY Petra på fisketur fra småbåthavna i Bodø sentrum. Bestill dagen før.

Bookbare turer fra 12 juni til 23 august.

Kontakt oss i dag

google map