L

Kontakt Explore Salten

Ring oss på telefon + 47 941 77 962

E-post: post@exploresalten.no

Besøk oss midt i havna i Bodø

Besøk oss midt i havna i Bodø. Når du er i havna i Bodø vil du se vårt flytende senter for opplevelser i Salten som ligger ved Ambulanseflåten.



w

Personvernerklæring Explore Salten AS

SIST REVIDERT 02.OKT 2018.

Under forklarer vi hvordan og hvorfor Explore Salten AS samler inn informasjon. Brukernes tillit er viktig for oss, og vi er opptatt av å ivareta ditt personvern.

02.10.201810:38 Tommy Børli

1. INNLEDENDE BESTEMMELSER

Denne personvernerklæringen gjelder for www.exploresalten.no, og tilknyttede publikasjoner og tjenester.

2. DERFOR LAGRER VI INFORMASJON

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne bruke tjenestene
  • For å ha en bekreftelse på kjøp/påmelding
  • For at brukerne våre skal kunne melde seg på våre arrangement
  • For målretting og fjerning av annonser og redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg
  • For å kunne sende deg oppdatert informasjon om kurs og konferanser du har meldt deg på
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes
  • Behandling av søknader/forespørsler

3. DETTE BRUKER VI IKKE INFORMASJONEN TIL

Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester. Tredjeparter (som Google Analytics og Facebook Pixel) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. Vi er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

4. SLIK SAMLES OPPLYSNINGENE INN ANONYME OPPLYSNINGER

Det blir loggført hvilke nettsider som er besøkt, tidspunkt, nettleser og fra hvilken IP-adresse besøket kommer fra.

5. INFORMASJON SOM LAGRES LOKALT

Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til å forbedre brukeropplevelsen. F. eks å huske skjemadata som er skrevet inn, slik at disse blir husket til senere bruk. Vi inkluderer også elementer fra tredjepartstjenester som f. eks Facebook, Linkedin, Twitter og Google+, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før.

5B. HVORDAN LAGRER VI DATAENE?

Data lagres hos vår leverandør Seria AS via sin underleverandør Cerpus, som har driftsmiljøet hos Blix Solutions i Oslo. Backup som er eldre enn 1 år, er også lagret offline, i brannsikker safe i Bodø. Passord lagres krypteret.

5C. HVOR LENGE LAGRER VI DATAENE?

Data lagres så lenge nettsiden er i drift.

6. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER / COOKIES

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor. Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet. Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

7. BEHANDLINGSANSVARLIG

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Explore Salten AS, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.

8. REGISTRERT PROFILDATA, INNSYN OG RETTING

Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, epost etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt til analyse og til statistisk formål. Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database. Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss. Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser. Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine. Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

8B. DEN REGISTRERTES RETTIGHETER INKLUDERER OGSÅ
  • Du har rett til å anmode om begrensning av behandlingen.
  • Du har rett til å protestere på behandlingen.
  • Du har rett til dataportabilitet.
  • Du har rett til å klage til datatilsynet.
  • Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke.

9. SLIK FORHINDRER DU AT INFORMASJONSKAPSLER LAGRES

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige. For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere. Hvis du ønsker kontroll over hvilke tredjeparter som benytter teknologien til ulike formål, anbefaler vi verktøy som Ghostery og Disconnect.

For mer informasjon om informasjonskapsler og innstillinger henviser vi til allaboutcookies.org.

10. KONTAKTINFORMASJON

Explore Salten AS, org.nr. 920 640 559

Besøksadresse: Rønvikfjæra 5, 8012 Bodø
Postadresse: Postboks 829, 8001 Bodø
Telefon: 941 77 962
Epost: post@exploresalten.no

google map