RIB til Saltstraumen med havørn safari

BOOKING AV TUREN

Beskrivelse av turen:

Turen starter fra vår base på ambulansekaia i Bodø havn og du får oppleve både Saltstraumen og Sundstraumen. Underveis blir det guiding, samt store muligheter for å se havørn. Vi tilpasser avreisetidspunkt etter Saltstraumentabellen slik at dere får oppleve den når den har mest fart. Skjekk bookingkalenderen over for avreisetidspunkt for den enkelte dato.

Varighet

Turens varighet er mellom 1,5 og 2 timer. Værforbehold.

Pris sommersesong (01.april - 31.august):

kr. 950,- (voksne) og kr. 500,- (barn u/12 år)

NB!

Vi kjører daglige turer også i vinterhalvåret. Turen gjennomføres ved minimum 6 påmeldte. Dersom turen blir kansellert grunnet for få påmeldte, får man beskjed senest dagen i forveien.

Pris vintersesong (01.november - 31.mars):

kr. 1200,- (voksne) og kr. 900,- (barn u/12 år).

Gi RIB i Saltstraumen en review på TripAdvisor

Opplev kreftene av verdens sterkeste malstrøm – Saltstraumen. Explore Salten tar med deg og gruppen din ut på rafting i RIB når strømmen er på sitt sterkeste. Gjør deg klar for en vill opplevelse!

Bestill Tur
17.04.201814:42 Anne-Stine Gjervoldstad

RIB safari til Saltstraumen med Explore Salten

Saltstraumen er et av Wild Wonders Of Europe, og ikke uten grunn. Andre RIB-safarier kan ikke sammenlignes med en malstrøm med slike krefter som Saltstraumen har – det finnes bare én verdens sterkeste malstraum, og vi tar deg med dit. Et unikt tilbud som ikke kan sammenliknes med noe annet.

Explore Salten tilbyr et spektakulært og unikt tilbud til deg som vil oppleve noe spesielt! Husk å ha kamaraet klart!

Havørn og Sundstraumen:

Det er også store sjanser for å se havørn på nært hold da de holder til i området, og ikke minst Sundstraumen. Et om lag 850m langt sund som er hjemmet til en rekke dyrearter over og under vann. 

Vi kan også skreddersy opplevelsen med matservering og flere aktiviteter hvis du ønsker å gjøre enda mer ut av opplevelsen!

RIB på vinteren

RIB på vinteren er minst like spektakulær som på sommeren, men man bør kle seg godt for å få en best mulig opplevelse av turen. Vi stiller med varme dresser, briller, luer og votter. Ta på gode og varme klær under, samt godt skotøy. For tur i vinterhalvåret, ta kontakt så avtaler vi tidspunkt.

Vårt gamle slagord; "Ramsalte opplevelser i salten!" er like aktuelt sommer som vinter.

RIB og andre eventer

Kontakt oss hvis du vil tilføre noe spesielt til din event. Ta med utdrikningslaget, vennegjengen, bedrift eller familien på noe spektakulært.

Safari i Bodø er best med Explore Salten: Kontakt oss i dag!

Explore Salten
Fornøyd passasjer
Blide fjes , click to open in lightbox