Populære reisemål i Norge - steder i Norge du må se

Med Explore Salten har du tilgang til alle aktiviteter og opplevelser i Salten. Som utgangspunkt bruker vi våre moderne havgående Rib båter som ligger klare til avgang midt i Bodø havn. Her har vi også utstyret du trenger.

26.04.201814:48 Anne-Stine Gjervoldstad

Norge som reisemål - Expore Salten leverer alltid!

Vi tar i mot turister, bedrifter og grupper fra hele verden. Med vårt varierte aktivtetstilbud har vi noe å tilby selv den kresne.

Firma- eller gruppetur

Vi tilrettelegger for alt bedriften eller gruppen din har behov for når dere ønsker en minnerik opplevelse. Transport, bespisning, overnatting, møter/konferanse fasiliteter osv.

Service og god dialog er viktig for oss. Vi planlegger sammen med dere i forkant og skreddersyr et opplegg som passer deres behov, slik at når arrangementet gjennomføres er alt nøye gjennomtenkt og kvalitetssikret.

Vi har lang erfaring med alt fra små til store grupper. Også våre samarbeidspartnere har mange års erfaring med det de er best på, så dere blir godt ivaretatt hele veien.

Turene våre strekker seg til alt fra Salten, Helgelandskysten,Steigen og Lofoten - men vi leverer også firma-arrangement i hele Nord-Norge.

Vi vet hvor du får det beste av det Nord-Norge har å by på!

10 gode grunner til å ta turen til oss

  1. Alt på et sted.
  2. Flyplass midt i byen
  3. Godt utvalg av moderne hotel
  4. Ingen ekstra reisetid - spaser rett ombord
  5. Vi ligger i Midnattsolens rike
  6. Naturfenomener som Saltstraumen, nordlys og midnattsol
  7. Variert og rikt dyreliv
  8. Tilgang til alle bekvemmeligheter som restauranter og hotel
  9. Høy fokus på sikkerhet
  10. Moderne båter og utstyr

Steder i Norge man må se

Opplev Salten med sine rike fjorder, høye fjell og nærhet til havet. Verdens sterkeste malstraum? Verdens beste lakseelv Beiarelva? Verdens fineste midnattsol? Verdens beste sjøfiske? En ting er ihvertfall sikkert - mulighetene er ubegrensede!

Kontakt oss